Veel bedrijven en instellingen weten niet dat hun ICT-apparatuur nog geld kan opleveren. Wat voor jou niet meer bruikbaar is, kan voor een ander nog waardevol zijn.

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij vaak een uitstekende prijs voor jouw oude apparatuur bieden. We stellen de hoogst mogelijke financiële waarde vast aan de hand van de Fair Market Value: de actueel geldende marktwaarde. We gebruiken hiervoor de gegevens van de apparatuur zoals de specificaties en de uitslagen van het testen en wipen.

Wil je weten wat jouw oude apparatuur nog op kan leveren? Neem gerust contact met ons op!

Daans Magazijn

Daans Magazijn is een onderdeel van D-two. Bij Daans Magazijn kunnen jouw medewerkers hun gebruikte PC, laptop of ander apparaat terugkopen. We merkten dat veel medewerkers van onze klanten daar belangstelling voor hebben, maar dat de ICT-afdelingen van onze klanten niet altijd zitten te wachten op de afhandeling hiervan. Daarom regelen wij dit voor onze klanten. Het terugkopen verloopt via een normale facturatiestroom en medewerkers kunnen zo voor een scherpe prijs gebruikte hardware aankopen.

Verhuur

Het is niet altijd voordelig om apparatuur aan te schaffen, bijvoorbeeld omdat je maar tijdelijk extra apparatuur nodig hebt. Ben je als bedrijf op zoek naar een tijdelijke oplossing? Bij Daans Magazijn kun je tegen zeer scherp tarief laptops, PC’s of monitoren huren. Neem contact op voor de mogelijkheden. Huur is mogelijk van één dagdeel tot meerdere maanden.

Dataveiligheid is voor ons in de advocatuur van cruciaal belang.

VanGoud Advocaten

D-two is voor ons een flexibele partner die zijn afspraken nakomt.

AutoRent