Samen met D-two naar

Over ons

D-two biedt al meer dan 12 jaar flexibele en rendabele totaaloplossingen aan in het afvoeren, verwerken, en vervangen van overtollige of afgeschreven IT-apparatuur.

Naast service verlenen willen we een duurzame bijdrage leveren aan een betere wereld. Daarom zijn onze werkprocessen zo ingericht dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons bedrijf mee kunnen werken. Wij bieden hen perspectief door een langdurige arbeidsrelatie aan te gaan. Wij brengen hiermee maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk. Hierin werken we nauw samen met een aantal sociale partners.

398x404_0009_190509_DTWO_REPO2__3.jpg Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
ICT Lifecycle
Ruim 500.000 assets geregistreerd
Over 5.000 ophaalopdrachten
Meer dan 12 jaar ervaring
Ons team

Jouw contactpersonen

Het team van D-two bestaat uit enthousiaste en sociaal gedreven mensen met veel kennis en ervaring op het gebied van logistiek en IT Life Cycle dienstverlening.

Streven

Onze missie

Het is de missie van D-two om veilige werkplekken te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doet D-two door de circulaire verwerking van afgeschreven IT-hardware. Daarmee zijn wij een duurzame, flexibele en betrouwbare partner voor onze klanten.

Wie zijn wij?

De geschiedenis van D-two

Met een gedeelde passie en expertise in IT zijn Daan Meurs en Daan van Deutekom in 2009 D-two gestart. De no-nonsense mentaliteit van de twee Daans (vandaar D-two) zorgde ervoor dat het lukte het bedrijf neer te zetten dat past bij hun maatschappelijke waarden en normen.

De processen binnen het bedrijf zijn zo ingericht dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt langdurig bij D-two kunnen werken. Meer dan 60% van de werknemers bij D-two is afkomstig uit deze groep. Door in 2013 een interne jobcoach aan te stellen kan D-two een uitstekende en constante begeleiding bieden aan mensen die dit nodig hebben. Op deze manier creëert D-two veilige werkplekken met een laag verloop.

Door de jaren heen heeft D-two voor een groot aantal organisaties in Nederland gewerkt. Hierdoor groeide het aantal werkplekken binnen D-two voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aanzienlijk.

In 2020 zijn MG Partners en ondernemer Maaike Dekkers ingestapt als partners. Met als doel meer organisaties in staat te stellen verantwoord IT-hardware af te schrijven en hiermee meer mensen vanuit de doelgroep langdurig aan het werk te helpen.

398x404 geschiedenis Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
398x696-min
Garanties

Waarom je voor D-two moet kiezen

Waarom veel organisaties voor D-two kiezen heeft verschillende redenen. In ieder geval spelen onderstaande kenmerken hier een belangrijke rol bij. Kies ook voor D-two als IT Life Cycle partner en wij garanderen dat onderstaande ook voor jouw organisatie geldt.

Reduceer de CO2 footprint van jouw organisatie

Maatschappelijke betrokkenheid tonen. Door subsidie-onafhankelijke werkplekken te creëren voor mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt.

Complete maatwerk rapportage. Je ontvangt deze van alle afgevoerde IT-hardware en kan deze direct in jullie CMDB importeren.

Dataveiligheid staat voorop. Onze gecertificeerde software zorgt ervoor dat je ervan bent verzekerd dat alle gegevens op datadragers veilig zijn gewist.

Een eerlijke restwaarde van alle afgevoerde IT-hardware.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage

D-two is nu Vooruit

Nog steeds dezelfde kwaliteit en vertrouwde contactpersonen, maar met een nieuwe vooruitstrevende naam.