Wipen

500.000 systemen verwerkt

De afgelopen jaren hebben wij met ons team meer dan 500.000 datadragende systemen verwerkt. Als gevolg daarvan hebben wij een groot aantal werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen realiseren. Het is ons streven om samen met onze klanten werk te blijven genereren voor deze kwetsbare doelgroep. Ook streven we ernaar om al onze bedrijfsprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk in te richten.

398x360
over-img1
775x525 Werkprocessen
Talenten

Werkprocessen

Onze werkprocessen zijn zo ingericht dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons bedrijf mee kunnen werken. Ons operationele team, dat bestaat uit medewerkers met een Wajong of SW-indicatie, wordt geleid door onze eigen jobcoaches.

Leerbedrijf

D-Two is een erkend leerbedrijf. Jongeren krijgen bij ons de kans kennis te maken met alle werkprocessen in de ICT dienstverlening. Bij ons kunnen ze onderzoeken of de wereld van ICT past bij de talenten en interesses die ze hebben.

Meer dan 400 organisaties geholpen
16 vaste duurzame arbeidsplekken gecreëerd
Ruim 12 jaar ervaring
Verduurzamen

Zonnepanelen

Op ons bedrijfspand in Elst hebben wij in totaal 104 zonnepanelen gelegd. Deze zonnepanelen bedekken een oppervlakte van ruim 200m2. Hiermee wekken wij op jaarbasis ongeveer 35.000kWh op. Dit betekent dat D-Two nu volledig zelfvoorzienend is in stroomverbruik. Een mooie stap in de verdere verduurzaming van onze bedrijfsprocessen.

Bekijk onze video
D-two erkend door landelijk PSO Keurmerk!

Onlangs ontving D-two de hoogst haalbare certificering op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO Nederland (Prestatieladder Socialer Ondernemen); hét onafhankelijke keurmerk in Nederland dat duurzaam inclusief werkgeverschap meet. Een mooie erkenning voor iedereen die betrokken is bij onze organisatie!

Toetsing

D-two heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald. Dat betekent dat D-two voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een inclusievere samenleving!

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. D-two kan met dit PSO-certificaat bij steeds meer opdrachtgevers en partners aantonen duurzaam werk te maken van Social return.

Wim D-two
5f6ca8c94a162255c7b64ce0_pso-30+color.fw

D-two is nu Vooruit

Nog steeds dezelfde kwaliteit en vertrouwde contactpersonen, maar met een nieuwe vooruitstrevende naam.