120.000 systemen verwerkt

De afgelopen jaren hebben wij met ons team ruim 120.000 systemen verwerkt.

Als gevolg daarvan hebben wij een groot aantal werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen realiseren. Het is ons streven om samen met onze klanten werk te blijven genereren voor deze kwetsbare doelgroep. Ook streven we ernaar om al onze bedrijfsprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk in te richten.

We vinden het geweldig wat we tien jaar na onze start hebben bereikt. We kunnen werken op een manier die we zelf prettig vinden en met mensen die we zelf gekozen hebben. Daar zijn we trots op!

Werkprocessen

Onze werkprocessen zijn zo ingericht dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons bedrijf mee kunnen werken. Ons operationele team, dat bestaat uit medewerkers met een Wajong of SW-indicatie, wordt geleid door onze eigen jobcoach.

Leerbedrijf

D-Two is een erkend leerbedrijf. Jongeren krijgen bij ons de kans kennis te maken met alle werkprocessen in de ICT dienstverlening. Bij ons kunnen ze onderzoeken of de wereld van ICT past bij de talenten en interesses die ze hebben.

Zonnepanelen

Op ons bedrijfspand in Elst hebben wij in totaal 104 zonnepanelen gelegd. Deze zonnepanelen bedekken een oppervlakte van ruim 200m2. Hiermee wekken wij op jaarbasis ongeveer 35.000kWh op. Dit betekent dat D-Two nu volledig zelfvoorzienend is in stroomverbruik. Een mooie stap in de verdere verduurzaming van onze bedrijfsprocessen.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode