Samen met D-Two naar

Kennisbank

In onze kennisbank willen wij je inspireren met artikelen, blogs en interviews over onder andere duurzame inzet van IT-hardware, klantcases, dataveiligheid en ontwikkelingen in de IT-sector.

398x360_0003_211018_DTWO_ELST_REPORTAGE21209-min
398x360_0002_211018_DTWO_ELST_REPORTAGE21381-min
Schermafbeelding 2022-09-29 om 13.33.51

Interview met Pascal

Dit jaar bestaat D-two alweer 13 jaar. Naast aandacht voor onze klanten, die wij flexibele en rendabele totaaloplossingen in het hele ICT-proces bieden, hebben wij ook veel aandacht voor mensen met een arbeidstalent. Een van de drijvende krachten achter onze organisatie is Pascal! Lees hier nu het interview met Pascal.

Lees verder
379x301_0004_211018_DTWO_ELST_REPORTAGE21386-min

Hoe D-two veilig data verwijdert

Met de groei van datagebruik groeit ook de kwetsbaarheid van organisaties. Dataveiligheid is niet alleen belangrijk als het gaat om het het dagelijkse gebruik. Juist bij het vervangen van verouderde apparatuur, of het wisselen van medewerkers is volledige dataverwijdering van groot belang.

Lees verder
omslag-net-zero

Met circulaire IT onderweg naar Net Zero

We zijn ons allen steeds bewuster van de nadelige gevolgen die onze consumptiemaatschappij heeft op het milieu. De aarde warmt steeds sneller op en niets doen is geen optie meer. Ook de IT-sector zal drastische veranderingen moeten maken om haar milieu-impact te verlagen. Door de omslag te maken naar circulaire IT (inkoop) wordt er een grote stap gezet onderweg naar Net Zero.

Lees verder
Personeelstekort

Personeelstekort in de ICT? Denk creatief!

Het is inmiddels algemeen bekend dat er in Nederland een groot tekort is aan IT personeel. We horen dit bij al onze partners en klanten. De zoektocht naar personeel is lastig en vacatures zijn moeilijk in te vullen. Ons advies? Kijk verder dan de klassieke manier van personeel werven. In deze blog delen we graag een manier om buiten de gebaande paden te treden.

Lees verder
510x170-min

Samenwerken aan een betere wereld!

Een duurzame wereld is van essentieel belang voor ons allemaal. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een steentje bij te dragen aan een groene wereld. Door IT-processen te implementeren en optimaliseren zorgen wij ervoor dat jij, net als wij, je maatschappelijke en groene doelstellingen behaalt.

Lees verder
510x170_0005_211018_DTWO_ELST_REPORTAGE21065-min

Duurzame ICT

Bij Duurzame ICT of Groene ICT staat centraal dat op een verantwoorde wijze met informatie- en communicatietechnologie (ICT) wordt omgegaan. Hierbij wordt ingezet op het verminderen van de ecologische voetafdruk. Dit is het ruimtebeslag dat een mens inneemt aan de hand van de leefstijl. Verduurzaming in ICT verkleint deze ruimte.

Lees verder
510x170_0003_190509_DTWO_REPO2__9-min

Nieuwe partner voor sociaal en duurzame IT dienstverlener D-two

D-two is gespecialiseerd in duurzame It en hergebruik van IT-hardware. Sinds 2009 zet het bedrijf zich hiermee in om arbeidsplekken te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om groei te realiseren zijn MG Partners en Maaike Dekkers ingestapt als partners.

Lees verder
510x170 data protection-min

Europese Dag van de Privacy - Dataveiligheid voorop

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij alle organisaties, zowel nationaal als internationaal. Bijna dagelijks horen we schrijnende verhalen over persoonsgegevens die in verkeerde handen vallen. Hoe meer onze samenleving digitaliseert, hoe belangrijker het beschermen van al deze (online) data is.

Lees verder
510x170_0004_211018_DTWO_ELST_REPORTAGE21276-min

Floorwalking

Iedere medewerker functioneert op zijn of haar niveau. Voor een organisatie is het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Om kwalitatief werk af te blijven leveren, vanwege efficiency, maar ook om plezier in het werk te houden. Om ervoor te zorgen dat personeel zich ontwikkelt binnen hun capaciteiten, en een algemene vaardigheidstraining vaak niet toereikend is, is de Floorwalking opleidingsmethode ontwikkeld.

Lees verder
Partnercase

Onze partners aan het woord

D-two heeft veel mooie organisaties als partner en klant. Samenwerkingen die al jaren lopen waar beide partijen erg blij mee zijn. We laten daarom ook graag onze partners spreken om jouw organisatie te inspireren.