Samen met D-Two naar

Kennisbank

In onze kennisbank willen wij je inspireren met artikelen, blogs en interviews over onder andere duurzame inzet van IT-hardware, klantcases, dataveiligheid en ontwikkelingen in de IT-sector.

398x360_0003_211018_DTWO_ELST_REPORTAGE21209-min
398x360_0002_211018_DTWO_ELST_REPORTAGE21381-min
Refurbished omslag

Waar moet je op letten bij refurbished laptops?

Bij het kopen van een refurbished laptop zijn er verschillende belangrijke aspecten waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je een kwalitatief hoogwaardig product krijgt.

Lees verder
ISO omslag

D-two is ISO 27001 gecertificeerd, wat houdt dit in?

Het behalen en behouden van de ISO 27001 certificering geeft aan dat D-two voldoet aan de eisen van de norm. Hiermee tonen wij aan dat wij als organisatie in staat zijn om informatiebeveiligingsrisico’s effectief te beheren en waarborgen.

Lees verder
Omslagfoto Robbie

Interview met Robbie

Een van de drijvende krachten achter onze organisatie is Robbie. Robbie werkt al meer dan tien jaar bij D-two en kent de organisatie van binnen naar buiten. Tijd voor een interview met Robbie, lees het hier.

Lees verder
Wim omslag

D-two erkend door landelijk PSO-keurmerk

D-two heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald. Dat betekent dat D-two voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelbestand dat in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees verder
379x301_0004_211018_DTWO_ELST_REPORTAGE21386-min

Hoe D-two veilig data verwijderd

Met de groei van datagebruik groeit ook de kwetsbaarheid van organisaties. Dataveiligheid is niet alleen belangrijk als het gaat om het het dagelijkse gebruik. Juist bij het vervangen van verouderde apparatuur, of het wisselen van medewerkers is volledige dataverwijdering van groot belang.

Lees verder
Schermafbeelding 2022-09-29 om 13.33.51

Interview met Pascal

Dit jaar bestaat D-two alweer 13 jaar. Naast aandacht voor onze klanten, die wij flexibele en rendabele totaaloplossingen in het hele ICT-proces bieden, hebben wij ook veel aandacht voor mensen met een arbeidstalent. Een van de drijvende krachten achter onze organisatie is Pascal! Lees hier nu het interview met Pascal.

Lees verder
omslag-net-zero

Met circulaire IT onderweg naar Net Zero

We zijn ons allen steeds bewuster van de nadelige gevolgen die onze consumptiemaatschappij heeft op het milieu. De aarde warmt steeds sneller op en niets doen is geen optie meer. Ook de IT-sector zal drastische veranderingen moeten maken om haar milieu-impact te verlagen. Door de omslag te maken naar circulaire IT (inkoop) wordt er een grote stap gezet onderweg naar Net Zero.

Lees verder
Personeelstekort

Personeelstekort in de ICT? Denk creatief!

Het is inmiddels algemeen bekend dat er in Nederland een groot tekort is aan IT personeel. We horen dit bij al onze partners en klanten. De zoektocht naar personeel is lastig en vacatures zijn moeilijk in te vullen. Ons advies? Kijk verder dan de klassieke manier van personeel werven. In deze blog delen we graag een manier om buiten de gebaande paden te treden.

Lees verder
510x170-min

Samenwerken aan een betere wereld!

Een duurzame wereld is van essentieel belang voor ons allemaal. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een steentje bij te dragen aan een groene wereld. Door IT-processen te implementeren en optimaliseren zorgen wij ervoor dat jij, net als wij, je maatschappelijke en groene doelstellingen behaalt.

Lees verder
Partnercase

Onze partners aan het woord

D-two heeft veel mooie organisaties als partner en klant. Samenwerkingen die al jaren lopen waar beide partijen erg blij mee zijn. We laten daarom ook graag onze partners spreken om jouw organisatie te inspireren.

D-two is nu Vooruit

Nog steeds dezelfde kwaliteit en vertrouwde contactpersonen, maar met een nieuwe vooruitstrevende naam.