Interview met Robbie

Een van de drijvende krachten achter onze organisatie is Robbie. Robbie werkt al meer dan tien jaar bij D-two en kent de organisatie van binnen naar buiten. Tijd voor een interview met Robbie, lees het hier.

Kun je wat over jezelf vertellen?

““Mijn naam is Robbie en ik ben 27 jaar. Ik ben woonachtig in Gendt, dit is ongeveer een kwartiertje rijden vanaf mijn werk in Elst. Inmiddels werk ik alweer tien jaar bij D-two. Ik ben hier op mijn zeventiende begonnen als stagiair. Ik volgde toen een basis ICT opleiding, daarna ben ik niet meer weggegaan!”

Wat vind je het leukste aan je werk bij D-two?

“Door de jaren heen heb ik veel verschillende dingen gedaan binnen D-two. Ik begon op de scrap afdeling. Hier haalde ik verschillende apparaten uit elkaar. Vervolgens ben ik mij bezig gaan houden met data wipen. Dit wissel ik tegenwoordig af met het ophalen van spullen. Dit doe ik het allerliefste. Zowel voor mijn werk als in mijn vrije tijd zit ik graag op de weg.”

Wat was je allerleukste werkdag ooit bij D-two?

“Afgelopen oktober ben ik samen met Bob naar Tsjechië geweest om een oud bankgebouw leeg te halen. Hier ontkoppelde we oude computer hardware en dit voerden we vervolgens af. We zijn samen die kant op gereden met de bus. Dit was een rit van negen uur, we reden om en om. Dit was een flink stuk, we zijn Praag gepasseerd en kwamen uiteindelijk aan op onze bestemming in Zuid-Bohemen, Tsjechië.”

Het is duidelijk dat Robbie vooral gek is op de lange ritten. Hij geeft zelf in het interview dan ook aan: ‘voor de kleine stukjes doe ik het niet’. Robbie rijdt vaak samen met Jos, maar ook de dag dat hij in zijn eentje naar Zuid-België reed is hem bijgebleven.

“Een aantal jaren geleden ben ik zelf naar Zuid-België gereden om verschillende apparaten op te halen. Ik ben toen vroeg in de ochtend vertrokken en heb de hele dag op de weg gezeten. Ik kwam laat op de dag weer aan op de zaak in Elst”.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Op woensdag heb ik mijn vrije dag. Als het weer het toelaat ga ik graag naar buiten, binnen zitten is niks voor mij. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag onderweg. Ik maak veel kilometers met de auto. Dit doe ik trouwens ook graag met slecht weer. In de sneeuw spelen met mijn Opel Astra vind ik machtig. Ik heb ook op het circuit in Zandvoort, Assen en Duitsland gereden. Daarnaast kijk ik graag naar autoracen.”

Robbie heeft zich in de afgelopen tien jaar volop kunnen ontwikkelen en geeft zelf aan een flink groei te hebben doorgemaakt. In de jaren bij D-two is hij volwassen geworden!