Interview met Pascal

Pascal (36) Operationeel Medewerker bij D-two

Dit jaar bestaat D-two alweer 13 jaar. Naast aandacht voor onze klanten, hebben wij ook veel aandacht voor mensen met een arbeidstalent. Een van de drijvende krachten achter onze organisatie is Pascal!

Kun je wat over jezelf vertellen?

“Ik ben Pascal, geboren in Rheden. Ik ben 36 en woon in Bemmel, dat ligt naast Elst. Ik ga altijd met de auto naar werk. In mijn jeugd heb ik heel erg veel gefietst, maar nu heb ik sinds 2014 mijn eigen auto en kan ik lekker gaan en staan waar ik wil. Met lekker weer ga ik ook nog regelmatig met de fiets, zo kom ik aan mijn beweging en bespaar ik brandstof!

Voorheen heb ik altijd op school gezeten, alles netjes afgemaakt en verschillende (bij)banen gehad. Ik heb gewerkt bij de krant De Gelderlander en hiervoor bij Do IT. Ik werk nu drie jaar bij D-two.”

Wat is precies je functie?

“Ik ben Operationeel Medewerker, ik zeg zelf altijd ICT Medewerker. In de ochtend start ik met een bak koffie, heel belangrijk! Dan maak ik vaak even een praatje met Ruben en vervolgens gaan we met het team richting de andere loods. We starten de dag met het uitdraaien van de orders. Ik leg de pakbonnen en facturen bij elkaar en kijk in de stelling wat er nodig is. Op de orderbon staat vervolgens wat de klant zijn wensen zijn, bijvoorbeeld uitbreiding van geheugen of een uitbreiding van de harde schijf.”

In het begin heeft Pascal vooral veel testwerk gedaan. Hij testte alles wat binnen kwam, zoals laptops, computers en beeldschermen. “Ik zat toen bij Ruben op het kantoor en had een eigen bureau. Nu sta ik de hele dag. Samen met Dimitri doe ik de orders, af en toe als het te druk is springt Leon of Tom bij.

“Als je geluk hebt kun je de hele dag vullen met orders verwerken. Zijn er minder orders binnengekomen dan zijn er genoeg andere klussen om de dag mee te vullen. Bijvoorbeeld het sorteren van kabels, het sorteren en aanvullen van de bakken en alles goed opruimen zodat we goed kunnen werken.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik vind alle aspecten van mijn werk leuk! Ook klantcontact vind ik heel leuk. Af en toe geef ik dan een laptop aan een klant of kom ik even naar het kantoor voor het een óf het ander.”

Pascal is goed met mensen. Hij wordt ook regelmatig door de accountmanager van D-two uitgenodigd om een rondleiding te geven aan klanten die langskomen.

“Als het lukt vind ik het heel leuk om dat te doen. Dan leid ik klanten rond bij ons in de loods en laat ik zien waar wij welke werkzaamheden uitvoeren. Vorige keer lukte dat even niet omdat ik toen een kar met goederen naar een PostNL punt moest brengen, hier aan de overkant”.

Het klinkt alsof er veel afwisseling in je dagen zit, wat vind je leukste aan je werk bij D-two?

“Vooral die afwisseling spreekt mij dus heel erg aan. Ik heb ook een heel leuk team. Ik werk 32 uur in de week en ben op woensdag vrij. In de pauze zitten we vaak met zijn allen in de kantine. Hier bespreken we de alledaagse dingen die spelen in de wereld. Ook doen we spelletjes op onze telefoon of scrollen we door Social Media.

Wanneer ga je met een voldaan gevoel naar huis?

“Eigenlijk elke dag. Maar al helemaal als ik de hele dag gewoon orders heb kunnen inpakken en we die allemaal hebben kunnen wegwerken. Het gebeurt ook wel eens dat klanten nog even voor drie uur een aantal orders plaatsen. Als het voor drie uur besteld wordt dan gaat het vandaag de deur nog uit, dus dat is soms een uitdaging. Ik ben blij als ik de hele dag mijn werk kan doen, ik voel er niks voor om de hele dag spullen op te ruimen.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie om samen leuke dingen te ondernemen. Ik ga dan graag naar mensen toe. Daarnaast vind ik het ook leuk om af en toe te gamen.

Pascal heeft onlangs een vast contract getekend bij D-two! We zijn super blij met Pascal en dat is gelukkig wederzijds.