Werkplekken

Werkplekken verhuizen of vervangen

Na verloop van tijd voldoen werkplekken niet meer aan de wensen en eisen van organisaties en worden vervangen. Daarnaast worden werkplekken anders ingericht vanwege interne of externe verhuizingen bij bedrijven.

Het (her)inrichten van een werkplek is specialistisch en tijdrovend werk. In veel gevallen heeft het eigen (IT) personeel hier geen tijd voor of ontbreekt de expertise. D-two is gespecialiseerd in het inrichten van vaste en flexibele werkplekken en ondersteunen kleine en grote organisaties.

398x404_0057_sthhsart.png Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Trots op alle partners waar we al jaren mee samenwerken
logo2
logo3
logo4
logo1
120x80_0009_RHDHV
120x80_0005_Dichterbij
120x80_0004_Booking
120x80_0000_Rijnijssel
Werkplekken

Inrichting van werkplekken

D-two kan het inrichten van werkplekken volledig faciliteren. Bijvoorbeeld bij het uitpakken van de IT-hardware, voorzien van customer tags/labels (meteen inzichtelijk waar wat staat), het installeren van een klantspecifieke software en het aanpassen van de BIOS instellingen. Wij verzorgen alles rondom de inrichting van werkplekken, zodat jij en je medewerkers door kunnen met het werk. Als D-two IT-werkplekken inricht is dat een kwestie van vervangen, plaatsen, en aansluiten. Dat gebeurt snel en efficiënt zodat jij en je medewerkers hier geen last van ondervinden. Goed om te weten: D-two regelt dat al het verpakkingsmateriaal van de hardware netjes en verantwoord wordt opgeruimd.

Onder de inrichting van werkplekken valt het aansluiten van alle IT-apparatuur (zoals PC, thin client, laptop, docking station, monitor, toetsenbord en muis). Daarbij worden alle kabels netjes weggewerkt zodat de werkplek er keurig uitziet en geen (struikel)gevaar veroorzaakt voor medewerkers.

Of het nu een vaste of flexibele werkplek betreft: ze moeten vele jaren probleemloos kunnen opereren. Belangrijk is dat de werkplek er keurig uitziet, en medewerkers geen last ondervinden van de kabels. Een goed ingerichte werkplek zorgt voor minder kans op storing, kabelbreuk, struikelgevaar etc. Daarnaast ziet het er verzorgd uit.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage 398x274_0046_hsgfhwt.png
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Werkplekken

Werkplekken intern verhuizen

Binnen kantooromgevingen vinden regelmatig interne verhuizingen plaats. D-two neemt dit gehele proces graag op zich en zorgt voor de verhuizing en het inregelen van alle IT-hardware. Jij als klant levert de lijst aan met welke hardware waar op dit moment staat en waar het naartoe moet en wij regelen de rest.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage 398x274_0053_rger.png
ICT Lifecycle
Werkplekken

Werkplekken vervangen

IT-hardware veroudert in de loop der jaren. Technologische ontwikkelingen gaan snel en het resultaat is zwaardere eisen m.b.t. hardware. Daarom is het verstandig om tijdig hardware te vervangen, zodat medewerkers snel en efficiënt hun werk kunnen blijven doen. Daarnaast zal de kans op uitval in de loop van de jaren toenemen (slijtage) en worden computers langzamer.

Onze werkplekdiensten helpen je IT-hardware tijdig te vervangen en bieden ondersteuning bij een interne of externe verhuizing van werkplekken.

Zodat jij en je medewerkers door kunnen met het werk.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage 398x274_0023_canvasrwer.png
398x696_0063_trwhwtrh.png
Werkplekken

Flexibele werkplekken

Meer en meer organisaties kiezen voor flexibele werkplekken. Hierbij worden voorzieningen getroffen zodat medewerkers dagelijks hun eigen werkplek uitkiezen. Ergens op kantoor of vanuit huis. Op kantoor zijn dan voorzieningen getroffen, zoals een tweede monitor of een dockingstation, zodat medewerkers snel en efficiënt aan de slag kunnen. Maar ze hoeven niet perse naar het werk te komen, want met een flexibele werkplek kan je ook thuis aan de slag. De voordelen van flexibele werkplekken zijn volop aanwezig:

Efficiënt benutten van kantoorruimte

Medewerkers kiezen een werkplek uit die het beste bij de werkzaamheden past.

Door medewerkers zelf de keuze van werkplek te geven blijven ze gemotiveerd.

Medewerkers die behoefte hebben aan een rustige omgeving kunnen thuiswerken. Degene die collega’s missen of waarbij het werk erom vraagt, kunnen naar het werk. Zo draagt de keuzevrijheid bij aan employability.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Afvoeren ICT apparatuur
Werkplekken

Waar moet je op letten?

Vrijwel iedere werknemer stelt een flexibele werkplek op prijs. Personeel kan hierdoor hun werktijd – beter indelen en verhoogt het de betrokkenheid. Daarnaast kunnen medewerkers waar ze ook zijn en op ieder moment bij programma’s en bestanden. Reuze handig als ze bijvoorbeeld vanuit huis werken. Op kantoor is het mogelijk verschillende typen flexwerkplekken in te richten, bijvoorbeeld concentratiewerkplekken of vergaderwerkplekken.

Voor een flexibele werkplek is het belangrijk dat alles verstelbaar en instelbaar is. Denk aan bijvoorbeeld een monitorsteun, het bureau en de stoel. Vanzelfsprekend is het ook van belang dat een goede internetverbinding aanwezig is en alle bestanden veilig en beveiligd in de cloud bewaard worden. D-two helpt je graag de ICT gebruikersbehoeften in kaart te brengen. Zodat jouw medewerkers een flexwerkplek krijgen die past bij hun behoeften.

398x404_0054_rger.png Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Garanties

Waarom je voor D-Two moet kiezen

Waarom veel organisaties voor D-two kiezen heeft verschillende redenen. In ieder geval spelen onderstaande kenmerken hier een belangrijke rol bij. Kies ook voor D-two als IT Life Cycle partner en wij garanderen dat onderstaande ook voor jouw organisatie geldt:

Verkleining van de CO2 footprint van jouw organisatie.

Creatie van subsidie-onafhankelijke werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overzicht van alle afgevoerde IT-hardware door onze uitgebreide maatwerkrapportage. Deze is direct te importeren in jullie CMDB.

Dataveiligheid wordt gegarandeerd door het veilig en volledig wissen van gegevens conform de GDPR met gebruik van Blancco software.

Een eerlijke restwaarde voor alle afgevoerde IT-hardware.

Afvoeren ICT apparatuur Afvoeren ICT apparatuur
Afvoeren ICT apparatuur
Contact

Meer weten over onze IT dienstverlening?

Zoek je een professionele en betrouwbare IT dienstverlener? Die afspraken nakomt en proactief met je meedenkt. En waarbij duurzaam- en sociaal ondernemersschap centraal staat? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag de optimale IT dienstverlening te ervaren!

Direct contact opnemen