Nieuw

Levering nieuwe hardware

Organisaties maken afspraken met hun vaste IT-leverancier over levering van nieuwe hardware. Daar houdt de rol van de leverancier veelal op. Maar daarna moet ook de opslag en de plaatsing (veelal gefaseerd) per werkplek geregeld worden. Waar sla je deze hoeveelheid hardware op en wie gaat het uitleveren op afroep regelen? Het leveren en plaatsen van de juiste hardware op de juiste plek is specialistisch werk. D-two kan dit volledig faciliteren. Wij zorgen voor de opslag in ons magazijn, plaatsing van alle apparatuur op locatie, installatie van software en duurzaam opruimen van het verpakkingsmateriaal.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Trots op alle partners waar we al jaren mee samenwerken
logo3
logo4
120x80_0004_Booking
logo1
logo2
120x80_0007_KPN
120x80_0004_Booking
120x80_0005_Dichterbij
Nieuwe hardware

Installatie nieuwe hardware

Bij de installatie van nieuwe IT-hardware is het belangrijk dat dit gestructureerd gebeurt en medewerkers hier zo weinig mogelijk last van ondervinden.

Daarom ondersteunt D-two organisaties bij de levering en installatie van nieuwe hardware. Wij zorgen voor de ontvangst van de hardware, pakken het uit, registeren, labellen en imagen het en plaatsen de apparatuur.

Zo zorgt D-two ervoor dat je geen tijd meer kwijt bent aan zaken rondom het plaatsen van nieuwe IT-hardware. Wij regelen de opslag, zorgen voor een snelle installatie wanneer het jullie uitkomt en verwerken het verpakkingsmateriaal volledig duurzaam.

398x404_0036_ewtewt.png 398x274_0063_wEGTEWgw.png
398x696_0027_canvaswe.png
Nieuw

Levering op maat

Alle nieuwe IT-hardware staat veilig en overzichtelijk opgeslagen in het magazijn van D-two. Zodra een verzoek binnenkomt nieuwe hardware te leveren zorgen wij voor levering op maat:

Levering in containers: Wij leveren alle nieuwe hardware volledig uitgepakt in containers. Zo blijf je niet zitten met verpakkingsmateriaal en kan de installatie snel en netjes gebeuren.

Uitladen en aansluiten: D-two werkt snel en efficiënt. Zodat medewerkers geen hinder ondervinden van onze werkzaamheden. Zo staat de productiviteit niet onder druk en kan het werk door.

Levering op maat: Jij als klant bepaalt waar en wanneer nieuwe hardware geleverd en geplaatst kan worden. Wij passen ons volledig aan jullie wensen aan.

398x404_0057_sthhsart.png Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Nieuw

Installatie software

Naast het leveren en plaatsen van nieuwe IT-hardware verzorgt D-two ook de installatie van de benodigde software. Per organisatie of afdeling kan dit verschillen en D-two is volledig uitgerust om dit in de juiste banen te begeleiden.

In overleg wordt bepaald welke software op welke nieuwe hardware moet komen en D-two regelt dit d.m.v. het installeren van een image of specifieke software.

Na het installeren van de juiste software is het een kwestie van aansluiten en aan het werk.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage 398x274 software
398x696_0066_ub 3.png
Nieuw

Registratie nieuwe hardware

Het is belangrijk dat nieuwe hardware geregistreerd en gelabeld wordt. Hierdoor weet een organisatie precies wat op welke plek aanwezig is binnen het bedrijf. Daarnaast is inzichtelijk wanneer welke hardware aan vervanging toe is. Bedrijven slaan deze gegevens administratief op in een CMDB (Configuration Management Database). Deze bevat informatie over de IT-omgeving en de componenten die gebruikt zijn.

D-two zorgt voor de volledige registratie van nieuwe hardware en labelling zodat de CMDB altijd up-to-date is.

Wij registreren de serienummers samen met de customer tags. Doordat alles uitgebreid gedocumenteerd staat heb je als organisatie volledig overzicht met welke hardware op welke plek aanwezig is.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
ICT Lifecycle
Contact

Laat jouw nieuwe hardware gebruiksklaar leveren

Levering en plaatsing van nieuwe IT-hardware onderbrengen bij een betrouwbare, flexibele en ervaren partner? Neem dan contact op met ons via 0481 377 802 of mail naar info@d-two.nl. Wij helpen je graag!

Direct contact opnemen
Garanties

Waarom D-two?

Waarom veel organisaties voor D-two kiezen heeft verschillende redenen. In ieder geval spelen onderstaande kenmerken hier een belangrijke rol bij. Kies ook voor D-two als IT Life Cycle partner en wij garanderen dat onderstaande ook voor jouw organisatie geldt:

Verkleining van de CO2 footprint van jouw organisatie.

Creatie van subsidie-onafhankelijke werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overzicht van alle afgevoerde IT-hardware door onze uitgebreide maatwerkrapportage. Deze is direct te importeren in jullie CMDB.

Dataveiligheid wordt gegarandeerd door het veilig en volledig wissen van gegevens conform de GDPR met gebruik van Blancco software.

Een eerlijke restwaarde voor alle afgevoerde IT-hardware. Hierbij heb je de keuze om deze restwaarde te doneren aan een goed doel naar keuze, een ondersteunend programma voor medewerkers te ondersteunen of de restwaarde direct op jullie rekening te laten storten.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage