D-two kan jouw

Hardware vervangen

Binnen iedere organisatie is het belangrijk dat bedrijfsprocessen niet stil komen te liggen. Hierdoor kunnen achterstanden ontstaan en vaak kost het veel werk deze weg te werken. Voor een continue en efficiënte workflow van een organisatie is het belangrijk dat IT-apparatuur niet verouderd is.

Na verloop van tijd vervalt ondersteuning vanuit de fabrikant op hardware of is de PC, laptop of printer gewoonweg verouderd. Daarnaast is het repareren hiervan buiten de garantie om vaak een kostbare zaak. Vervang hardware daarom op tijd. Het vervangen van IT-apparatuur is tijdrovend en specialistisch werk en D-two ondersteunt je graag hierbij met een gedegen advies en het vervangen van de IT-Hardware.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Trots op alle partners waar we al jaren mee samenwerken
logo1
logo2
logo3
logo4
logo3
logo4
logo1
logo2
Hardware Vervangen

Wanneer hardware vervangen?

Het is moeilijk te voorspellen wanneer hardware precies vervangen moet worden. Dat scheelt per apparaat en de aankoopdatum. Gelukkig zijn er een aantal handvatten die je kunnen helpen te signaleren wanneer jullie hardware aan vervanging toe is:

Er treden steeds meer defecten op. De IT-afdeling wordt zwaarder belast met het toenemend aantal klachten van medewerkers/gebruikers.

De hardware wordt steeds trager. Medewerkers zullen hier steeds vaker melding van maken. Het teruglopen in snelheid van de hardware heeft direct invloed op de productiviteit van het personeel.

De ondersteuning op IT-hardware stopt na verloop van tijd en drivers en/of software worden niet meer geupdate vanuit de fabrikant. Maar gebruikte applicaties en tools ontwikkelen door. Hierdoor ondersteunt de hardware niet meer alle benodigde programma’s, wat het werk in de weg zit.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Afvoeren ICT apparatuur
ICT Lifecycle
Vervangen

Wat levert hardware vervangen op?

Op het moment dat hardware ouder wordt, neemt het risico op calamiteiten toe. Hierdoor kunnen medewerkers minder goed hun werk doen of kan zelfs een bedrijfsproces helemaal stil komen te liggen. Bij het laatste kan dat flink in de papieren lopen. Het werk staat stil en het kost tijd en geld om het probleem op te lossen. Het op tijd vervangen van hardware heeft veel voordelen:
– Kostenbesparing door het voorkomen van calamiteiten.
– Hardware blijft up-to-date en zal alle gebruikte applicaties kunnen blijven ondersteunen.
– Hogere productiviteit van werknemers.
– Continuïteit van bedrijfsprocessen en workflow.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Afvoeren ICT apparatuur
Vervangen

Welke hardware kun je laten vervangen?

D-two kan nieuwe hardware plaatsen. Bijvoorbeeld wanneer er nieuwe werkplekken moeten worden ingericht. Het is dan ook mogelijk om door D-two een specifieke image te laten installeren.

Wanneer je bestaande werkplekken wil vervangen kan D-two dit ook. In dat geval halen we de oude hardware ook op, registreren dit en verwijderen we veilig alle data. Bij het inleveren van hardware ontvang je een rapportage over de ingeleverde apparatuur en de eventuele waarde die de producten nog vertegenwoordigen.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Vervangen

Waarom hardware laten vervangen door D-Two?

Voor iedere organisatie heeft het meerwaarde hardware te laten vervangen door D-two. Door onze werkwijze zijn wij in staat volledig circulair en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Voor organisaties waarbij duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat is D-two de perfecte partner op het gebied van IT. Samenwerken met D-two betekent:

Extra werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Duurzaam ondernemen.

Restwaarde ontvangen over ingeleverde hardware.

Ondersteuning van jullie eigen IT-afdeling.

Professioneel ingerichte werkplekken.

Volledige configuratie, labelling en registratie van de nieuwe hardware.

Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
398x696 - Bob
Contact

Laat je hardware tijdig vervangen

Veilig, duurzaam en maatschappelijk verantwoord IT-hardware vervangen doe je met D-two! Wil je meer weten over alle mogelijkheden of heb je advies nodig? Neem dan contact op via info@d-two.nl of 0481 377 802.

Direct contact opnemen