Samen met D-Two naar

ICT Lifecycle Diensten

D-two biedt een breed dienstenpakket aan rondom het IT Life Cycle proces. Voor iedere organisatie is de behoefte anders. Dat is de reden waarom wij samen met jou bekijken welke van onze diensten passen bij de wensen van jouw organisatie.

ICT Lifecycle Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Fotografie van: DTWO ElstMarithaime 5Fotoreportage
Trots op alle partners waar we al jaren mee samenwerken
logo2
logo1
logo3
logo4
120x80_0008_Flynth
120x80_0003_Coolrec
120x80_0009_RHDHV
120x80_0000_Rijnijssel

Onze ICT Lifecycle diensten

Iedere organisatie heeft andere wensen. Wij denken graag met je mee om te kijken hoe we jou kunnen ontzorgen bij het ICT Lifecycle proces.

Complete IT dienstverlening

D-two biedt een totaaloplossing voor de gehele ICT lifecycle. Wij passen onze dienstverlening op jouw wensen aan.

Lees verder

Afvoeren ICT apparatuur

Op een verantwoorde en duurzame wijze je oude IT apparatuur inleveren? Met onze IT dienstverlening ontzorgen wij je volledig bij de afvoer en verwerking.

Lees verder

Dataverwijdering

Met gebruik van de beste in de markt verkrijgbare data wipe software zorgt D-two ervoor dat jouw bedrijfsdata niet op straat kan komen te liggen.

Lees verder

Datavernietiging

Onze mobiele shredders zorgen ervoor dat harde schijven worden verpulverd tot kleine fragmenten. De data kan nooit meer teruggehaald worden.

Harde schijf vernietiging

IT Recycling

Ons doel is hergebruik. Is dit niet als geheel apparaat mogelijk? Dan zorgen wij voor ontmanteling en recycling van de orderdelen.

Lees verder

Hardware vervangen

Is het tijd om jouw hardware te vervangen? Neem contact met ons op en wij denken mee om het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees verder

Werkplekken verhuizen

Verhuis je naar een ander pand? D-two verhuist al je hardware snel zonder dat dit veel overlast voor jouw medewerkers geeft.

Lees verder

Levering nieuwe hardware

D-two pakt hardware uit, registreert en stickert het. Wij plaatsen de hardware op de door jou gewenste locatie, zodat je direct aan de gang kunt.

Lees verder

Hardware registratie

D-two kan al jouw hardware op jouw locatie registreren, zodat jouw CMDB weer kloppend is zonder dat je hier omkijken naar hebt.

CMDB registratie
Meer dan 500.000 assets opgeboekt
Ruim 12 jaar ervaring
16 vaste duurzame arbeidsplekken gecreëerd
Garanties

Waarom je voor D-Two moet kiezen

Waarom veel organisaties voor D-two kiezen heeft verschillende redenen. In ieder geval spelen onderstaande kenmerken hier een belangrijke rol bij. Kies ook voor D-two als IT Life Cycle partner en wij garanderen dat onderstaande ook voor jouw organisatie geldt.

Op een verantwoorde en duurzame wijze uw oude IT apparatuur inleveren? Met onze IT dienstverlening ontzorgen wij u volledig.

Creatie van subsidie-onafhankelijke werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overzicht van alle afgevoerde IT-hardware door onze uitgebreide maatwerkrapportage. Deze is direct te importeren in jullie CMDB.

Dataveiligheid wordt gegarandeerd door het veilig en volledig wissen van gegevens conform de GDPR met gebruik van Blancco software.

Een eerlijke restwaarde voor alle afgevoerde IT-hardware. Hierbij heb je de keuze om deze restwaarde te doneren aan een goed doel naar keuze, een ondersteunend programma voor medewerkers te ondersteunen of de restwaarde direct op jullie rekening te laten storten.

ICT Lifecycle ICT Lifecycle
ICT Lifecycle

D-two is nu Vooruit

Nog steeds dezelfde kwaliteit en vertrouwde contactpersonen, maar met een nieuwe vooruitstrevende naam.