Waarom voor ons kiezen

We schuiven graag aan tafel met mensen die net als wij op zoek zijn naar duurzame samenwerking in het creëren van werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking.

Doelgroep

Onze werkprocessen zijn zo ingericht dat mensen met een arbeidsbeperking in ons bedrijf mee kunnen werken.

Totaaloplossing

Wij bieden flexibele en rendabele totaaloplossingen in het gehele ICT proces.

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf; jonge talenten krijgen bij ons de kans kennis te maken met duurzame ICT verwerking.

Wie zijn wij?

Ons kernteam; vrienden, ex-collega’s en (oud) bekenden. Samen goed voor 130+ jaar expertise in logistiek ICT dienstverlenen. Het is fantastisch om te merken dat hoe onze samenwerking elke dag weer een stukje professioneler wordt. Hoe er een team ontstaat waarbij mensen elkaar ook buiten het werk opzoeken. Ruim 7 jaar na onze start is het geweldig dat we dit bereikt hebben, met mensen die we zelf gekozen hebben op de manier die we prettig vinden.
Lees meer

Ons dienstenpakket

Wij bieden onze klanten flexibele en rendabele totaaloplossingen in het afvoeren, verwerken en vervangen van overtollige of afgeschreven ICT-apparatuur. Hieronder lees je wat onderdeel kan zijn van de totaaloplossing voor jouw bedrijf.

Logistiek

Wil je hardware laten innemen of juist laten uitleveren? Wat je vraag ook is: wij zorgen dat je weinig last hebt van dit proces.

Inventarisatie

Inventarisatie van aantallen, serienummers en compleetheid van apparatuur kost veel tijd. Dit nemen wij van je over.

Dataverwijdering

Wij nemen de verantwoording voor het veilig en definitief verwijderden van al jouw bedrijfsdata en persoonsgegevens volledig van je over.

Recycling

In het bezit van systemen die gerecycled kunnen worden? Wij verzamelen en de-assembleren ze en bieden ze aan gecertificeerde recyclers aan.

Nieuwe hardware

Heb je geen tijd om nieuwe hardware te installeren en plaatsen? Dan nemen wij dit graag van je over.

IT Hardware werkplekdiensten

Professionele en gebruiksklare ICT werkplekken voor jouw medewerkers. Startklaar binnen een mum van tijd.

Rapportage

Wanneer wij apparatuur terugnemen, zorgen we voor een overzicht dat concreet en gedetailleerd inzicht geeft in de waarde van de apparatuur.

Verkoop en verhuur

Soms kan jouw ICT-apparatuur nog geld opleveren. Wat voor jou niet meer bruikbaar is, kan voor een ander nog waardevol zijn.
0

Werkplekken ingericht

0

Producten gewiped

0

Producten opgeboekt

0

Harde schijven geshredderd

Wat zeggen onze klanten?

Hieronder lees je reviews van klanten waarmee we hebben samengewerkt die graag hun mening delen over het proces en de resultaten.

Lees hier het laatste nieuws