D-two is ISO 27001 gecertificeerd, wat houdt dit in?

Het verkrijgen van een ISO 27001-certificering is een belangrijke stap voor organisaties die willen aantonen dat ze een sterke focus hebben op informatiebeveiliging en de bescherming van gevoelige gegevens serieus nemen.

Toetsing
ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO) en beschrijft de eisen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS).

Het doel van ISO 27001 is om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie binnen een organisatie te waarborgen. Het helpt organisaties om risico’s met betrekking tot informatiebeveiliging te identificeren en aan te pakken. Hierdoor kunnen organisaties hun informatiemiddelen beter beschermen tegen mogelijke bedreigingen, zoals cyberaanvallen, onbevoegde toegang, datalekken en andere beveiligingsincidenten.

D-two is ISO27001 gecertificeerd!
Het behalen en behouden van de ISO 27001-certificering geeft aan dat een D-two voldoet aan de eisen van de norm en daarmee aantoont dat wij als organisatie in staat zijn om informatiebeveiligingsrisico’s effectief te beheren en waarborgen.

Wij gaan serieus om met de beveiliging van gevoelige informatie en zetten ons in voor het naleven van de hoogste normen. Alle medewerkers zijn op de hoogte van het belang van informatiebeveiliging en hoe zij kunnen bijdragen aan het beschermen van informatie. Hierbij wordt de wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming trouw nageleefd.

De certificering is mooi, echter begrijpen we goed dat ISO27001 geen eenmalige inspanning is, maar een continu proces van verbetering en naleving van informatiebeveiligingsnormen. Wij behandelen veel gevoelige data van verschillende klanten. De data is bij ons ten allen tijde in goede handen..

D-two is nu Vooruit

Nog steeds dezelfde kwaliteit en vertrouwde contactpersonen, maar met een nieuwe vooruitstrevende naam.