Even voorstellen

 

Ons kernteam; vrienden, ex-collega's en (oud) bekenden. Samen goed voor 130+ jaar expertise in logistiek ICT life cycle dienstverlenen. Het is fantastisch om te merken dat hoe onze samenwerking elke dag weer een stukje professioneler wordt. Hoe er een team ontstaat waarbij mensen elkaar ook buiten het werk opzoeken. Ruim 7 jaar na onze start is het geweldig dat we dit bereikt hebben, met mensen die we zelf gekozen hebben op de manier die we prettig vinden.

 

Kernteam_D-Two

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

v.l.n.r.: Daan, Rob, Wim, Erik, Rob, Daan en Bob.

 

_______________________________________________________________________

Onze werkprocessen zijn zo ingericht dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons bedrijf mee kunnen werken

Wim is jobcoach en leidinggevende over ons operationele team dat bestaat uit medewerkers met een Wajong of SW indicatie:

 

 

team medewerkers

Martijn, Wim, Hendrik Jan, Robert, Gijs, Mark, Aernout en Thom.

________________________________________________________________________

 

Betrokken medewerkers zijn essentieel voor iedere organisatie. Uit stapels wetenschappelijk onderzoek blijkt dat organisaties met betrokken medewerkers productiever, innovatiever en winstgevender zijn. In deze organisaties is er minder ziekteverzuim, is de doorstroom van personeel beduidend lager en vertonen medewerkers minder contraproductief gedrag. Ook de klant profiteert van betrokken medewerkers, zo blijkt uit een groot aantal klanttevredenheidsonderzoeken. Het verhogen van de medewerkersbetrokkenheid is, kortom, voor iedere organisatie cruciaal want kan leiden tot een toename in productiviteit, klanttevredenheid, loyaliteit en omzetgroei.

__________________________________________________________________________________

D-Two gameavond.

Team gameavondWim organiseert regelmatig game- en pizza-avonden voor zijn medewerkers. Na het werk worden er pizza's besteld en wordt er een spel uitgezocht waar we met zijn allen aan meegamen tot de winnaar bekend is.

Een super goed initiatief dat bijdraagt aan de algemene betrokkenheid en het werkplezier van onze medewerkers.

 

 

 

 

Koffietijd!

 

Team_medewerkers met jobcoach

 

 

 

 

Met het bovenstaande concept en door samenwerking met de juiste mensen op het juiste moment hebben we inmiddels een aantal grote organisaties aan ons weten te verbinden. Ruim 7 jaar na onze start is het geweldig dat we bereikt hebben waar we nu zijn, op een manier die we zelf prettig vinden en met mensen die we zelf gekozen hebben. En daar zijn we trots op!

Het D-Two team.

Team D-Two